Gateau
”Maku edellä” on mottomme. Artesaanileipomo Gateaun leivät leivotaan käsin puhtaista raaka-aineista Helsingin Sörnäisissä. Hyvän leivän salaisuus alkaa taikinasta. Juureen tehtyjä leipiä kohotetaan pitkään, jonka jälkeen ne paistetaan arinauunissa. Lopputulos on paitsi kaunis, myös erittäin maukas ja mehevä. Gateaun kakkujen ja leivosten hivelevät maut perustuvat korkealaatuisiin raaka-aineisiin, kuten kotimaisiin jauhoihin ja aitoon kotimaiseen voihin ja kermaan.
Gateaun juuret ovat ranskalaisissa ja pohjoismaisissa leivontaperinteissä. Ruotsissa jo vuodesta 1937 toiminut leipomo tunnetaan käsityöstä, puhtaista raaka-aineista, korkeasta laadusta ja tuoreudesta. Ne takaavat hyvät maut ja pienen päivittäisen luksuksen arjen keskellä, oli kyse sitten leivästä tai konditoriatuotteista.