Hyppää sisältöön

redi on second hand- shoppailijan keidas

Mistä tehdä parhaat 2ndhand löydöt? Kauppakeskus Redin second hand tarjonta on vailla vertaa.

Meiltä löydät suuren valikoiman kierrätettyä muotia, kirjoja, asusteita, leluja, jalkineita, pelejä, vintagea sekä sisustustuotteita 3. kerroksen Second Hand Market Arean, Kierrätyskeskuksen, UFFin ja Fidan liikkeistä sekä 2. kerroksesta Minibuffetista ja KULMA Second Handista.

Tutustu alta jokaiseen Redin second hand- toimijaan ja tule tekemään kestäviä löytöjä!

fida secondhand

Aina ainutlaatuista

Fida Secondhand on uudelleen käyttöä arvostavan aarreaitta. Katumuotia, keräilytavaraa ja designtuotteita aivan kättesi ulottuvilla 3. kerroksessa, mikäli kiinnostaa tehdä ostoksia, jotka muuttavat maailmaa.

kulma second hand

Ilahduttavia löytöjä

KULMA Second Hand- itsepalvelukirpputorilla kierrättäminen on tehty vaivattomaksi. Valikoima täydentyy päivittäin niin aikuisten, lasten vaatteilla ja asusteilla kuin kodintavaroillakin. KULMAn löydät Redin 2. kerroksesta.

kierrätyskeskus

Kestävän elämän ratkaisuja

Redin 3. kerroksen Kierrätyskeskuksessa kaikki tuotteet ja palvelut ovat kiertotaloutta terävimmillään. Kierrätettyä, korjattua, tuunattua, uusiotuotteita, vuokralle ja yhteiskäyttöön – laadusta, tyylistä ja luonnosta tinkimättä!

minibuffet

Löytöjä lapsille

Supersuosittu lastenkirppis Minibuffet ilahduttaa Redin 2. kerroksessa. Minibuffetista löydät käytetyt lastenvaatteet, lastentarvikkeet ja lelut, ja kaiken sortin kivoja tapoja myydä tuotteita, jotta kierrättäminen olisi mahdollisimman helppoa.

sHM store

Kiertotalousyritysten yhteismyymälä

Tee uniikkeja löytöjä täysin uudenlaisesta kiertotalouskeskittymästä, joka kerää kymmeniä alan yrityksiä saman katon alle! Myymälästä löydät monipuolisesti vintagea, second handia sekä erilaisia uusiotuotteita, jotka on valmistettu kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Löydät SHM Storen Redin 3. kerroksesta.

uff

Muotia, kestävästi

UFFilta Redin 3. kerroksesta löydät naisille, miehille ja lapsille laadukkaita second hand vaatteita, kenkiä ja asusteita sekä kodin tekstiilejä.